Augusta Atla στο Iόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ AUGUSTA ATLA

Τα  έργα //performance//είναι έργα απόδοσης  χρόνου,  που βασίζονται σε δημιουργίες  όπου τα  οπτικά μέσα έχουν εμπλακεί και αναμιχθεί  (θέατρο, ποίηση, χορός, μουσική,ζωγραφική, κολάζ, film]Τα έργα αυτής της μορφής  είναι είδος   οπτικής κοινωνικής και ανθρωπολογικής έρευνας, είναι μια συναισθηματική παρορμητική εμπειρία για τον θεατή.

Τα  έργα //installation// είναι έργα που προτείνουν μια οπτική συναισθηματική γλώσσα , είναι κατασκευασμένα  ως τεχνική του  κολάζ και ασχολούνται με την ψυχολογική ζωή της ανθρωπότητας και με τα θέματα της φθοράς και της επιβίωσης.

Έργα//installation// αποτελούνται επίσης από τα μικρότερα αντικείμενα κολάζ, τα οποία μπορεί επίσης να εμφανιστούν και να γίνουν  κατανοητά  μεμονωμένα με

Γλυπτικούς όρους.

Τα //δισδιάστατα// έργα είναι σε αποτυπωμένα σε χαρτί, ύφασμα, τυχαία υλικά  ή καμβά και  ασχολούνται τυπικά με την εικονογραφική ιστορία των ρόλων των δύο φύλων, Θεματικά ασχολούνται  με τη σεξουαλικότητα και τη συναισθηματική ζωή και εννοιολογικά ασχολούνται με τις σχέσεις της Λαϊκής Τέχνης,  τις τελετουργίες και την  προσευχή.

Το έργα //Film//  έχουν εφευρεθεί και κατασκευάζονται σαν μορφή  ψυχολογικής και ανθρωπολογικής έρευνας, που περιλαμβάνει σαν έρευνα  τα ταξίδια, την ιστορική οπτική έρευνα και την συνέντευξη και συζήτηση με τους ανθρώπους.

Το// φωτογραφικά έργα// γίνονται σαν  μια μορφή εικονογραφικής έρευνας σχετικά με τους ρόλους των δύο φύλων, τη σεξουαλικότητα και τις ‘παρουσιάσεις’της θηλυκότητας μέσα στο περιβάλλον της Δυτικής Ιστορίας της Τέχνης.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *